top of page

En e-kursplattform för fantastisk e-learningproduktion.

Det ska vara lätt att dela kunskap

Kompetensutveckling behöver inte vara krångligt. Det ska vara lätt att dela kunskap och kompetensutveckla.

Därför finns e-kursplattformen MakeMyCourse. En helhetslösning som gör det enkelt att producera och administrera effektiva och underhållande digitala utbildningar.

Svårt att komma igång?

Lugn, vi har som sagt gjort det här förr. E-kursplattformen, MakeMyCourse, är enkel att använda. Vill ni ha hjälp med en produktion eller projektledning i inledningsfasen tar vi gärna fram ett förslag till er. Vi säkerställer en produktion som är skräddarsydd efter era behov.

Använd e-kursplattformen för tex:

Onboarding

Välkomna dina anställda redan innan första arbetsdagen med en digital introduktionsutbildning  Ett roligt och enkelt sätt att få igång sina nya stjärnor.

Internutbildning

Producera dina egna digitala utbildningar internt! Dela och säkerställ kunskap med MakeMyCourse enkla administrativa system.

Produktutbildning

Säljer du en produkt eller tjänst är det perfekt att ta fram digitala e-kurser. Förstärk din support och stötta dina kunder med att ta fram digitala kurser för dina produkter.

lättattlära.jpg
Lätt att lära

Vissa författarverktyg kan vara komplexa och har en brant inlärningskurva men med MakeMyCourse behöver du inte några speciella förkunskaper.

draochsläpp.jpg
Dra och släpp

Vår lättanvända e-kursplattform kommer att ge dig de redskap du behöver för att skapa din kurs och det användarvänliga drag and drop gränssnittet gör så att du kan skapa en kurs på bara några minuter.

molnbaserad.jpg
Molnbaserad

MakeMyCourse är integrerat med molnet, vilket betyder att du kan skapa kurser varsomhelst och distribuera din kurs till vemsomhelst.

Allt du behöver är inspiration!
Är du redo att börja skapa fantastisk e-learning?
Inte helt säker på vart du skall börja? 
Ta inte oss på orden, se hur andra använt vår lösning.
logoboard.jpg

Anmäl dig till MMC nyhetsbrev!

bottom of page