top of page
företagarna.jpg
Liisa_mast.jpg

Liisa Mast

Företagarna - Ansvarig föreningar

"Det är så smidigt för användarna att ta till sig kunskap på det sättet"

(2019-03-07)

I december 2018 inledde xpectum ett samarbete med Företagarna. Liisa Mast, Ansvarig Föreningar, har under våren 2019 själv skapat en kurs i MakeMyCourse. Kursen skickades ut digitalt under våren.

Företagarna är Sveriges största företagarorganisation och företräder över 70 000 företagare och har 250 föreningar över hela landet. Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna utveckla sin verksamhet och nå sina mål. 

Liisa Mast på Företagarna berättar att de ville skapa en bra grund för sina förtroendevalda att göra ett bra jobb som aktiva hos dem. Det skall vara enkelt, roligt och givande att vara aktiv hos Företagarna. Lisa säger; ”webbutbildningar är bra för deltagarna, som kan göra kursen när och var det passar dem”

På xpectum lägger vi verkligen tyngd i att lyssna på våra kunder och finnas till hands för dem under deras process. Liisa beskriver samarbetet såhär; "Det har fungerat mycket bra. Ni återkommer snabbt och lyssnar och tar till er om något behöver ändras, eller om vi har förslag på något. Det fångas upp och vi har bra dialog kring det.”

Liisa berättar att de vill fortsätta att ta fram fler kurser i framtiden, för att kunna lägga över olika sorters kommunikation i webbformat. ”Det är så smidigt för användarna att ta till sig kunskap på det sättet. Vi leder deltagarna på ett pedagogiskt sätt, de behöver inte scrolla runt och leta efter information utan det är samlat i en struktur.”

Vi på xpectum tycker det är roligt att fått följa med på Företagarnas resa, från att Liisa började skapa sin första kurs, till den publicerade kursen som de skickade ut nu i april. Vi ser självklart fram emot deras utveckling i framtiden, med ännu fler digitala kurser.

 

Vill ni veta mer om hur ni kan börja skapa egna kurser.

bottom of page