top of page

Titta närmare på några exempel på koncept för digitalt lärande med MakeMyCourse

Gen_logo_WEB_RGB.png

MMCOnboarding

Ge dina nyanställda en flygande start genom ett introduktionsprogram som de kan genomföra innan de kommer till jobbet. Minska inkörningsperioden. Klicka på Läs mer för mer information om konceptet och exempel.

STF_nyhetsbild1.jpg

MMCFöretag

Digitalisera internutbildningen. Ett kostnadseffektivt och hållbart sätt att höja medarbetarnas kompetens på. Spar in på resor, boende och 

administration. Läs mer om konceptet och  exempel på företag som lyckats.

LMS_news.jpg

MMCEvent

Eventpersonalen är ofta geografiskt spridd. Digitalutbildning är det effektivaste sättet att utbilda personalen på. De behöver kunskap i såväl praktiska saker som bemötande. Välutbildad personal är en förutsättning för ett bra event.

foretagarna.jpg

MMCSkola

Komplettera föreläsningar med digitalt inslag, utbilda med grundläggande information och återkoppla med uppföljning. Ett sätt att fördjupa lärandet inom ämnet. Extra stöd för de med inlärningssvårigheter då de i lugn och ro, kan lyssna, titta och själv studera, testa sina kunskaper. 

partillecup.jpg

MMCDestination

Bra värdskap och bemötande är nycklar för gästens upplevelse av en destination. Alla i destinationen måste dra åt samma håll. Med MMCDestination kan alla utbildas i de värderingar, ledord och praktiska fakta som krävs för att erbjuda ett bötande som ger mycket nöjda gäster.

böda.jpg

MMCFörening

Ett verktyg för att utbilda ledare och föräldrar i föreningen. Skapa övningsbank, se till att föräldrar och medlemmar har lärt sig och kan föreningens värdegrunder. Utbilda medlemmarna i näringslära, material vård, barmarksträning. Läs mer om konceptet.

företaglogos.jpg
Behöver du veta mer?

Behöver ni ett större abonnemangspaket? Hjälp med produktion?

bottom of page